Marble Mania: Anouk Hoogendijk en Dennis van der Geest strijden op atletiekbaan

Marble Mania: Anouk Hoogendijk en Dennis van der Geest strijden op atletiekbaan

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze week strijden sporthelden Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Anouk Hoogendijk en Dennis van der Geest strijden op atletiekbaan Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Deze week strijden sporthelden Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania. De tekst gaat verder onder de video. AtlethiekbaanOp de atlethiekbaan is het even spannend: wie flitst er als eerste over de finish? Het verschil is een kwestie van millisecondes, waardoor een foto nodig is om te zien wie er het snelste is. Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV-mannen in Marble Mania: "Giel, Thomas & Stefan gaan stuk" Bekijk deze video » StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Marble Mania: Anouk Hoogendijk en Dennis van der Geest strijden op atletiekbaan

Atlethiekbaan
Op de atlethiekbaan is het even spannend: wie flitst er als eerste over de finish? Het verschil is een kwestie van millisecondes, waardoor een foto nodig is om te zien wie er het snelste is.

Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Anouk Hoogendijk en Dennis van der Geest strijden op atletiekbaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier