De Vooravond gemist? Shelley Vol enthousiast over Jeangu's Songfestival-nummer

De Vooravond gemist? Shelley Vol enthousiast over Jeangu's Songfestival-nummer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Shelley Vol enthousiast over Jeangu's Songfestival-nummer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het Eurovisiesongfestival komt eraan en het nummer dat Jeangu Macrooy gaat zingen is eindelijk bekend gemaakt. In De Vooravond reageren verschillende bekende Nederlanders op het nummer. Shelley Vol van OG3NE is razend enthousiast. ''Ik vind het goed dat hij heeft gekozen voor een uptempo nummer,'' concludeert ze. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Shelley Vol enthousiast over Jeangu's Songfestival-nummer

Het Eurovisiesongfestival komt eraan en het nummer dat Jeangu Macrooy gaat zingen is eindelijk bekend gemaakt. In De Vooravond reageren verschillende bekende Nederlanders op het nummer. Shelley Vol van OG3NE is razend enthousiast. ''Ik vind het goed dat hij heeft gekozen voor een uptempo nummer,'' concludeert ze.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Shelley Vol enthousiast over Jeangu's Songfestival-nummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier