De Vooravond gemist? Mark Rutte over horeca: ''Ja het is zwaar''

De Vooravond gemist? Mark Rutte over horeca: ''Ja het is zwaar''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Mark Rutte over horeca: ''Ja het is zwaar'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In De Vooravond reageert minister-president Mark Rutte op een cartoon die van hem is gemaakt. Ook heeft hij het over de geluiden vanuit de horeca. Ondernemers begrijpen niet dat hij zo weinig aandacht aan hen besteedt tijdens de persconferenties. ''Als jullie dat zo voelen, dan ga ik daar met meer aandacht over nadenken.'' Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Mark Rutte over horeca: ''Ja het is zwaar''

In De Vooravond reageert minister-president Mark Rutte op een cartoon die van hem is gemaakt. Ook heeft hij het over de geluiden vanuit de horeca. Ondernemers begrijpen niet dat hij zo weinig aandacht aan hen besteedt tijdens de persconferenties. ''Als jullie dat zo voelen, dan ga ik daar met meer aandacht over nadenken.''

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Mark Rutte over horeca: ''Ja het is zwaar'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier