Op1 gemist? Extremisme rond corona: ''Reset-theorie is populair''

Op1 gemist? Extremisme rond corona: ''Reset-theorie is populair''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

De pandemie heeft een grote impact op de wereld en er zijn mensen die denken dat dit met opzet is gedaan. ''De grootste theorie is de 'reset-theorie','' vertelt hoogleraar Politicologie Sarah de Lange in Op1.

<em>Op1</em> gemist? Extremisme rond corona: ''Reset-theorie is populair'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 maart terugkijken bij Gids.tv. De pandemie heeft een grote impact op de wereld en er zijn mensen die denken dat dit met opzet is gedaan. ''De grootste theorie is de 'reset-theorie','' vertelt hoogleraar Politicologie Sarah de Lange in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Extremisme rond corona: ''Reset-theorie is populair''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Extremisme rond corona: ''Reset-theorie is populair'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier