All You Need Is Love: heftige emoties in de studio tijdens optreden Racoon

All You Need Is Love: heftige emoties in de studio tijdens optreden Racoon

Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love ging donderdag van start op RTL 4. 'Doctor Love' Robert ten Brink doet ondanks de corona een poging zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen en Racoon kwam langs in de studio voor een optreden.

Lees verder onder de video.

<em>All You Need Is Love</em>: heftige emoties in de studio tijdens optreden Racoon Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love ging donderdag van start op RTL 4. 'Doctor Love' Robert ten Brink doet ondanks de corona een poging zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen en Racoon kwam langs in de studio voor een optreden. Lees verder onder de video. LiefdesboodschappenTerwijl we allerlei liefdesboodschappen van mensen in beeld voorbij zien komen, zingt de Zeeuwse band het nummer 'Het is al laat toch'. De muzikale omlijsting bij de videoboodschappen zorgt voor veel emoties in de studio, bijvoorbeeld als een meisje vertelt dat ze graag weer eens de echte lach van haar moeder wil zien. Bekijk het fragment uit All You Need Is Love hierboven. All You Need Is Love is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook All You Need Is Love: grap over aanzoek met Robert ten Brink wordt werkelijkheid Bekijk deze video » Zien: Robert ten Brink over nieuw seizoen All You Need Is Love: "Ik ben de tel kwijt" Bekijk deze video »
TV :
All You Need Is Love: heftige emoties in de studio tijdens optreden Racoon

Liefdesboodschappen
Terwijl we allerlei liefdesboodschappen van mensen in beeld voorbij zien komen, zingt de Zeeuwse band het nummer 'Het is al laat toch'. De muzikale omlijsting bij de videoboodschappen zorgt voor veel emoties in de studio, bijvoorbeeld als een meisje vertelt dat ze graag weer eens de echte lach van haar moeder wil zien.

Bekijk het fragment uit All You Need Is Love hierboven.

All You Need Is Love is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: heftige emoties in de studio tijdens optreden Racoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV