Bekijk Danny's wereld aflevering 6 over extreme illegale vechtpartijen in Zweden

Bekijk Danny's wereld aflevering 6 over extreme illegale vechtpartijen in Zweden

De vechtsport mixed martial arts is de laatste jaren steeds populairder geworden, onder meer dankzij Conor McGregor. Ook in Nederland zijn er veel (vooral) mannen die de sport bedrijven, maar dat gaat door de coronacrisis steeds vaker illegaal. Zo reist glazenwasser Ruud Vernooij regelmatig naar andere landen voor een vechtpartij.

Lees verder onder de video's.

Bekijk <em>Danny's wereld</em> aflevering 6 over extreme illegale vechtpartijen in Zweden De vechtsport mixed martial arts is de laatste jaren steeds populairder geworden, onder meer dankzij Conor McGregor. Ook in Nederland zijn er veel (vooral) mannen die de sport bedrijven, maar dat gaat door de coronacrisis steeds vaker illegaal. Zo reist glazenwasser Ruud Vernooij regelmatig naar andere landen voor een vechtpartij. Lees verder onder de video's. KickIn gesprek met Danny Ghosen vertelt Vernooij, die ook wel bekendstaat als 'Destroyer', dat hij verslaafd is aan de kick die het één op één gevecht hem geeft. Om zijn liefde voor vechten in deze lastige tijden toch uit te oefenen doet hij mee aan een illegaal kooigevecht in Zweden. Daar vinden keiharde gevechten plaats, want er gelden geen regels in de kooi - en er wordt met blote vuisten gevochten. Bekijk Danny's wereld aflevering 6 hierboven. Danny's wereld is elke donderdag rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny's wereld aflevering 3: Thierry Baudet en Freek Jansen over crisis bij FvD Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 4: Ymke bleef alleen achter na auto-ongeluk Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 5: gelovigen vertellen waarom ze geen vaccin willen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny's wereld aflevering 6 over extreme illegale vechtpartijen in Zweden

Kick
In gesprek met Danny Ghosen vertelt Vernooij, die ook wel bekendstaat als 'Destroyer', dat hij verslaafd is aan de kick die het één op één gevecht hem geeft. Om zijn liefde voor vechten in deze lastige tijden toch uit te oefenen doet hij mee aan een illegaal kooigevecht in Zweden. Daar vinden keiharde gevechten plaats, want er gelden geen regels in de kooi - en er wordt met blote vuisten gevochten.

Bekijk Danny's wereld aflevering 6 hierboven.

Danny's wereld is elke donderdag rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny's wereld aflevering 6 over extreme illegale vechtpartijen in Zweden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier