Zien: Marco Borsato kondigt comeback aan, samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez

Zien: Marco Borsato kondigt comeback aan, samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez

UPDATE: bekijk nu Marco Borsato's nieuwe single Een Moment

Dat Marco Borsato een moeilijke tijd achter de rug heeft, is bekend. De succesvolste zanger uit de Nederlandse popgeschiedenis scheidde van zijn grote liefde Leontine en kampte vervolgens met een burn-out. Komende dinsdag (9 maart) maakt hij echter zijn comeback.

Rolf Sanchez
Uit filmpjes op social media kunnen we opmaken dat Borsato heeft gewerkt aan een duet met Rolf Sanchez. Ook zijn vaste tekstschrijver John Ewbank was hierbij betrokken. Als we mogen uitgaan van de hints die in de filmpjes zitten, verschijnt Borsato's nieuwe single om drie over negen in de ochtend op dinsdag 9 maart.

Bekijk de video's van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank hieronder.

Zien: <em>Marco Borsato</em> kondigt comeback aan, samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez UPDATE: bekijk nu Marco Borsato's nieuwe single Een Moment Dat Marco Borsato een moeilijke tijd achter de rug heeft, is bekend. De succesvolste zanger uit de Nederlandse popgeschiedenis scheidde van zijn grote liefde Leontine en kampte vervolgens met een burn-out. Komende dinsdag (9 maart) maakt hij echter zijn comeback. Rolf SanchezUit filmpjes op social media kunnen we opmaken dat Borsato heeft gewerkt aan een duet met Rolf Sanchez. Ook zijn vaste tekstschrijver John Ewbank was hierbij betrokken. Als we mogen uitgaan van de hints die in de filmpjes zitten, verschijnt Borsato's nieuwe single om drie over negen in de ochtend op dinsdag 9 maart. Bekijk de video's van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank hieronder. View this post on Instagram A post shared by Rolf Sanchez (@rolfsanchez) View this post on Instagram A post shared by John Ewbank (@johnewbank) Bekijk ook Zien: Eindelijk weer een interview met Marco Borsato Bekijk deze video » Zien: Marco Borsato maakt gevoelens voor Leontine duidelijk op Valentijnsdag Bekijk deze video » VI gemist? Hélène Hendriks zat bij Shownieuws: "Hoe gaat het met Marco Borsato?" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato kondigt comeback aan, samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier