Beijk trailer thrillerserie Agent Hamilton (vanaf 6 maart te zien op Canvas)

Beijk trailer thrillerserie Agent Hamilton (vanaf 6 maart te zien op Canvas)

De nieuwe Zweedse thrillerserie Agent Hamilton is vanaf zaterdag 6 maart te zien op de Vlaamse zender Canvas. Hamilton vertrok naar de VS voor een training bij de Navy SEALs, een speciale eenheid binnen de Amerikaanse marine. Nu keert hij als dubbelagent terug naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Nog altijd is Carl Hamilton in dienst bij de CIA, en hij is op pad gestuurd met een geheime missie.

Bekijk de trailer van Agent Hamilton hieronder.

De thrillerserie Agent Hamilton is vanaf zaterdag 6 maart wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Beijk trailer thrillerserie <em>Agent Hamilton</em> (vanaf 6 maart te zien op Canvas) De nieuwe Zweedse thrillerserie Agent Hamilton is vanaf zaterdag 6 maart te zien op de Vlaamse zender Canvas. Hamilton vertrok naar de VS voor een training bij de Navy SEALs, een speciale eenheid binnen de Amerikaanse marine. Nu keert hij als dubbelagent terug naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Nog altijd is Carl Hamilton in dienst bij de CIA, en hij is op pad gestuurd met een geheime missie. Bekijk de trailer van Agent Hamilton hieronder. De thrillerserie Agent Hamilton is vanaf zaterdag 6 maart wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Bekijk trailer tragikomische serie Albatros (vanaf maandag te zien op Canvas) Bekijk deze video »
Serie :
Beijk trailer thrillerserie Agent Hamilton (vanaf 6 maart te zien op Canvas)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV