Cyprus Songfestival 2021: Elena Tsagrinou - El Diablo

Cyprus Songfestival 2021: Elena Tsagrinou - El Diablo

Beter goed gejat dan slecht bedacht, moeten ze in Cyprus hebben gedacht tijdens het produceren van de Songfestivalinzending van dit jaar. Het catchy nummer dat het land stuurt doet tijdens het refrein namelijk verdacht veel denken aan Lady Gaga's monsterhit Bad Romance en voor de videoclip hebben ze goed gekeken naar Love Me Land van Zara Larsson. En dan was er ook nog commotie rondom de titel El Diablo, dat in het Spaans De Duivel betekent. Aan aandacht vooralsnog geen gebrek dus.

Bekijk de officiële videoclip van El Diablo, de inzending van Cyprus voor het Eurovisie Songfestival 2021, hieronder

Cyprus <em>Songfestival 2021</em>: Elena Tsagrinou - <em>El Diablo</em> Beter goed gejat dan slecht bedacht, moeten ze in Cyprus hebben gedacht tijdens het produceren van de Songfestivalinzending van dit jaar. Het catchy nummer dat het land stuurt doet tijdens het refrein namelijk verdacht veel denken aan Lady Gaga's monsterhit Bad Romance en voor de videoclip hebben ze goed gekeken naar Love Me Land van Zara Larsson. En dan was er ook nog commotie rondom de titel El Diablo, dat in het Spaans De Duivel betekent. Aan aandacht vooralsnog geen gebrek dus. Bekijk de officiële videoclip van El Diablo, de inzending van Cyprus voor het Eurovisie Songfestival 2021, hieronder Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Frankrijk Songfestival 2021: Barbara Pravi - Voilà Bekijk deze video » Nederland Songfestival 2021: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age Bekijk deze video » België Songfestival 2021: Hooverphonic - The Wrong Place Bekijk deze video »
Songfestival :
Cyprus Songfestival 2021: Elena Tsagrinou - El Diablo

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cyprus Songfestival 2021: Elena Tsagrinou - El Diablo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV