Lang Leve de Liefde: Chantal en Rob doen spannende spelletjes in hottub

Lang Leve de Liefde: Chantal en Rob doen spannende spelletjes in hottub

Chantal en Rob lijken zich prima te vermaken in de hottub, waarbij die laatste er ronduit voor uitkomt graag naar het achterste van zijn date te kijken. Als Chantal dan ook nog gevraagd wordt om met de oorlel van Rob te spelen is het hek helemaal van de dam. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Chantal en Rob doen spannende spelletjes in hottub Chantal en Rob lijken zich prima te vermaken in de hottub, waarbij die laatste er ronduit voor uitkomt graag naar het achterste van zijn date te kijken. Als Chantal dan ook nog gevraagd wordt om met de oorlel van Rob te spelen is het hek helemaal van de dam. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martha in Lang Leve De Liefde: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Chantal en Rob doen spannende spelletjes in hottub

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Chantal en Rob doen spannende spelletjes in hottub of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier