Video: zo klinkt Marco Borsato's nieuwe single

Video: zo klinkt Marco Borsato's nieuwe single

UPDATE: bekijk nu Marco Borsato's nieuwe single Een Moment

Marco Borsato lanceert komende dinsdag (9 maart) zijn langverwachte nieuwe single. Ronald Molendijk heeft het nummer al gehoord en vertelt: "Het is een liefdesverklaring en het heeft een heel mooi dramatisch intro."

'Ouderwetse Borsato-plaat'
De dj heeft er alle vertrouwen in dat het nummer een hit gaat worden: "Het is een ouderwetse Marco Borsato-plaat die binnen vier weken overal op nummer 1 staat." De zanger treedt duidelijk weer in de openbaarheid in 2021 want vrijdagochtend werd bekend dat hij zaterdag 13 maart te gast zal zijn in een speciale uitzending van Linda's Wintermaand. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: zo klinkt Marco Borsato's <em>nieuwe single</em> UPDATE: bekijk nu Marco Borsato's nieuwe single Een Moment Marco Borsato lanceert komende dinsdag (9 maart) zijn langverwachte nieuwe single. Ronald Molendijk heeft het nummer al gehoord en vertelt: "Het is een liefdesverklaring en het heeft een heel mooi dramatisch intro." 'Ouderwetse Borsato-plaat'De dj heeft er alle vertrouwen in dat het nummer een hit gaat worden: "Het is een ouderwetse Marco Borsato-plaat die binnen vier weken overal op nummer 1 staat." De zanger treedt duidelijk weer in de openbaarheid in 2021 want vrijdagochtend werd bekend dat hij zaterdag 13 maart te gast zal zijn in een speciale uitzending van Linda's Wintermaand. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Jaap Reesema: 'Marco Borsato komt met plaat over vreemdgaan' (video) Bekijk deze video » Zien: Eindelijk weer een interview met Marco Borsato Bekijk deze video »
TV :
Video: zo klinkt Marco Borsato's nieuwe single


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zo klinkt Marco Borsato's nieuwe single of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier