Eva Jinek smult van Oprah-interview Harry & Meghan: "Wow!"

Eva Jinek smult van Oprah-interview Harry & Meghan: "Wow!"

Engeland en de rest van de wereld kan niet wachten tot zondag, wanneer het interview dat Oprah Winfrey met voormalig prins Harry en Meghan Markle hield op tv komt. Ook Eva Jinek smult van de beelden die al zijn vrijgegeven: "Wow!"

'Ongekend'
Hoe bijzonder is het eigenlijk dat de twee een dergelijk openhartig interview geven: "Het is ongekend. Ik kan eigenlijk alleen maar refereren aan een beroemd interview dat Diana gaf want voor de rest gebeurt dit gewoon niet. Het koninklijk huis spreekt zich niet uit over interne zaken", aldus Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek smult van Oprah-interview <em>Harry &amp; Meghan</em>: &quot;Wow!&quot; Engeland en de rest van de wereld kan niet wachten tot zondag, wanneer het interview dat Oprah Winfrey met voormalig prins Harry en Meghan Markle hield op tv komt. Ook Eva Jinek smult van de beelden die al zijn vrijgegeven: "Wow!" 'Ongekend'Hoe bijzonder is het eigenlijk dat de twee een dergelijk openhartig interview geven: "Het is ongekend. Ik kan eigenlijk alleen maar refereren aan een beroemd interview dat Diana gaf want voor de rest gebeurt dit gewoon niet. Het koninklijk huis spreekt zich niet uit over interne zaken", aldus Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 maart terugkijken bij Gids.tv. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op Bekijk deze video »
TV :
Eva Jinek smult van Oprah-interview Harry & Meghan: "Wow!"

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek smult van Oprah-interview Harry & Meghan: "Wow!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier