Jinek gemist? Rob Jetten en Gert-Jan Segers in debat over vaccinatiepaspoort

Jinek gemist? Rob Jetten en Gert-Jan Segers in debat over vaccinatiepaspoort

Het is een vraag die de laatste tijd steeds vaker opdoemt: moeten mensen die al gevaccineerd zijn tegen het coronavirus meer vrijheid krijgen, bijvoorbeeld door middel van een vaccinatiepaspoort? Rob Jetten (D66) is vóór, Gert-Jan Segers (ChristenUnie) is tegen. De twee debatteerden er donderdagavond over bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Rob Jetten en Gert-Jan Segers in debat over <em>vaccinatiepaspoort</em> Het is een vraag die de laatste tijd steeds vaker opdoemt: moeten mensen die al gevaccineerd zijn tegen het coronavirus meer vrijheid krijgen, bijvoorbeeld door middel van een vaccinatiepaspoort? Rob Jetten (D66) is vóór, Gert-Jan Segers (ChristenUnie) is tegen. De twee debatteerden er donderdagavond over bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Rob Jetten en Gert-Jan Segers in debat over vaccinatiepaspoort


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Rob Jetten en Gert-Jan Segers in debat over vaccinatiepaspoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier