Video: Wendy van Dijk showt nieuwe look bij Wie van de 3

Video: Wendy van Dijk showt nieuwe look bij Wie van de 3

Speciaal voor de opnames van Wie van de 3 heeft Wendy van Dijk haar vaste kapper Mari van de Ven flink de schaar in haar blonde lokken laten zetten. Het resultaat showt de SBS-presentatrice maar wat graag aan al haar volgers. Vermoedelijk twijfelde ze wel even of ze het echt zou gaan doen: "Ik heb het gedurfd!! Waaaah!", schrijft ze er namelijk bij. Bekijk de video die Van Dijk op Instagram plaatste hieronder.

Video: Wendy van Dijk showt nieuwe look bij <em>Wie van de 3</em> Speciaal voor de opnames van Wie van de 3 heeft Wendy van Dijk haar vaste kapper Mari van de Ven flink de schaar in haar blonde lokken laten zetten. Het resultaat showt de SBS-presentatrice maar wat graag aan al haar volgers. Vermoedelijk twijfelde ze wel even of ze het echt zou gaan doen: "Ik heb het gedurfd!! Waaaah!", schrijft ze er namelijk bij. Bekijk de video die Van Dijk op Instagram plaatste hieronder. Het nieuwe seizoen van Wie Van De 3 is vanaf zondag 7 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Videoclip: Sem van Dijk - Halleluja Bekijk deze video » Bekijk de eerste hilarische beelden van nieuw seizoen 'We Want More' Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Wie Van De 3 is vanaf zondag 7 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Wendy van Dijk showt nieuwe look bij Wie van de 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier