Marco Borsato doet zijn verhaal bij Linda's Wintermaand: bekijk de aankondiging

Marco Borsato doet zijn verhaal bij Linda's Wintermaand: bekijk de aankondiging

Het is al een hele tijd stil rond een van Nederland’s meest populaire artiesten, Marco Borsato. Maar binnenkort treedt de Dromen Zijn Bedrog-zanger terug in de spotlight en is hij exclusief te gast in Linda's Wintermaand.

Lees verder onder de video.

Marco Borsato doet zijn verhaal bij <em>Linda's Wintermaand</em>: bekijk de aankondiging Het is al een hele tijd stil rond een van Nederland’s meest populaire artiesten, Marco Borsato. Maar binnenkort treedt de Dromen Zijn Bedrog-zanger terug in de spotlight en is hij exclusief te gast in Linda's Wintermaand. Lees verder onder de video. Marco Borsato maakt comebackVorig jaar verdween de zanger volledig van de radar. Het werd bekend dat hij en zijn vrouw Leontine gingen scheiden, en hij kampte met een burn-out. Nu besluit Borsato om zijn muzikale comeback te maken en zijn verhaal te doen op tv. Hij kijkt bij Linda de Mol terug op de afgelopen periode, maar werpt ook een blik op de toekomst. Bekijk de trailer van Linda's Wintermaand met Marco Borsato in de video hierboven. De speciale uitzending van Linda's Wintermaand met Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv. Zien: Marco Borsato kondigt comeback aan, samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez Bekijk deze video » Video: zo klinkt Marco Borsato's nieuwe single Bekijk deze video »

Marco Borsato maakt comeback
Vorig jaar verdween de zanger volledig van de radar. Het werd bekend dat hij en zijn vrouw Leontine gingen scheiden, en hij kampte met een burn-out. Nu besluit Borsato om zijn muzikale comeback te maken en zijn verhaal te doen op tv. Hij kijkt bij Linda de Mol terug op de afgelopen periode, maar werpt ook een blik op de toekomst.

Bekijk de trailer van Linda's Wintermaand met Marco Borsato in de video hierboven.

De speciale uitzending van Linda's Wintermaand met Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato doet zijn verhaal bij Linda's Wintermaand: bekijk de aankondiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier