WK Shorttrack: Suzanne Schulting blijft nuchter ondanks rol van topfavoriet

WK Shorttrack: Suzanne Schulting blijft nuchter ondanks rol van topfavoriet

Bekijk hier het programma en hoe je het WK Shorttrack live kunt volgen.

Suzanne Schulting is de eerste kwalificatiedag in aanloop naar het WK Shorttrack samen met haar team goed begonnen. Ze is blij dat het Wereldkampioenschap nu echt begint en voelt zich goed. Schulting wordt gezien als topfavoriet, maar ze gaat hier nuchter mee om. "Je moet gewoon je taken blijven uitvoeren en je niet laten afleiden door wat mensen er allemaal van vinden of hoe ze over je denken. Ik denk dat het zaak is dat je dicht bij jezelf blijft. Zoals ik er nu in sta, voelt dat ook echt zo."

Bekijk het gesprek met Suzanne Schulting in de video van het AD hieronder.

<em>WK Shorttrack</em>: Suzanne Schulting blijft nuchter ondanks rol van topfavoriet Bekijk hier het programma en hoe je het WK Shorttrack live kunt volgen. Suzanne Schulting is de eerste kwalificatiedag in aanloop naar het WK Shorttrack samen met haar team goed begonnen. Ze is blij dat het Wereldkampioenschap nu echt begint en voelt zich goed. Schulting wordt gezien als topfavoriet, maar ze gaat hier nuchter mee om. "Je moet gewoon je taken blijven uitvoeren en je niet laten afleiden door wat mensen er allemaal van vinden of hoe ze over je denken. Ik denk dat het zaak is dat je dicht bij jezelf blijft. Zoals ik er nu in sta, voelt dat ook echt zo." Bekijk het gesprek met Suzanne Schulting in de video van het AD hieronder. Sjinkie Knegt: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video) Bekijk deze video » EK shorttrack: Suzanne Schulting opnieuw oppermachtig op alle afstanden Bekijk deze video »
Sport :
WK Shorttrack: Suzanne Schulting blijft nuchter ondanks rol van topfavoriet


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WK Shorttrack: Suzanne Schulting blijft nuchter ondanks rol van topfavoriet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV