Joost Eerdmans is in de avonduren feest-dj: ‘Dj Jopie in the house!’ (video)

Joost Eerdmans is in de avonduren feest-dj: ‘Dj Jopie in the house!’ (video)

Joost Eerdmans is overdag politicus van JA21, maar in de avonduren houdt hij zich regelmatig bezig met zijn bijzondere hobby. Door de coronacrisis is het even lastig, maar hij vindt het heerlijk om als feest-dj de tent op z’n kop te zetten. “Ik ben in het avondleven DJ Jopie.” Eerdmans laat ook zien hoe hij losgaat met zijn feestmuziek. “DJ Jopie in the house!”

Bekijk de video van House Of Politics met Joost Eerdmans hieronder.

<em>Joost Eerdmans</em> is in de avonduren feest-dj: ‘Dj Jopie in the house!’ (video) Joost Eerdmans is overdag politicus van JA21, maar in de avonduren houdt hij zich regelmatig bezig met zijn bijzondere hobby. Door de coronacrisis is het even lastig, maar hij vindt het heerlijk om als feest-dj de tent op z’n kop te zetten. “Ik ben in het avondleven DJ Jopie.” Eerdmans laat ook zien hoe hij losgaat met zijn feestmuziek. “DJ Jopie in the house!” Bekijk de video van House Of Politics met Joost Eerdmans hieronder. Pittige discussie Sylvana Simons en Joost Eerdmans: ‘Dat moet je gewoon niet doen!’ Bekijk deze video » Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
Politiek :
Joost Eerdmans is in de avonduren feest-dj: ‘Dj Jopie in the house!’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans is in de avonduren feest-dj: ‘Dj Jopie in the house!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier