Live stream EK atletiek indoor 2021 (zondag 7 maart)

Live stream EK atletiek indoor 2021 (zondag 7 maart)

Kijk op zondag 7 maart vanaf 17.00 uur LIVE naar het EK indoor atletiek 2021.

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart worden de medailles op de EK indooratletiek verdeeld. De NOS doet 's avonds live verslag van de finalesessies. Dat is te zien via een livestream op NOS.nl en via bovenstaande livestream.

Programma zondag 7 maart

  • 60m horden mannen en vrouwen
  • Poolsstokhoogspringen mannen
  • Meerkamp mannen
  • Hoogspringen vrouwen
  • 800m mannen en vrouwen
  • 60m vrouwen
  • 4x400m mannen en vrouwen

De finales op de EK indooratletiek zijn van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart live te zien op NOS.nl en via bovenstaande livestream.

Live stream <em>EK atletiek indoor</em> 2021 (zondag 7 maart) Kijk op zondag 7 maart vanaf 17.00 uur LIVE naar het EK indoor atletiek 2021. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart worden de medailles op de EK indooratletiek verdeeld. De NOS doet 's avonds live verslag van de finalesessies. Dat is te zien via een livestream op NOS.nl en via bovenstaande livestream. Programma zondag 7 maart 60m horden mannen en vrouwen Poolsstokhoogspringen mannen Meerkamp mannen Hoogspringen vrouwen 800m mannen en vrouwen 60m vrouwen 4x400m mannen en vrouwen De finales op de EK indooratletiek zijn van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart live te zien op NOS.nl en via bovenstaande livestream. Bekijk ook Dafne Schippers maakt financiële klap in coronacrisis: "Lichaam is wel hersteld" Bekijk deze video » Sifan Hassan blij met uitstel Olympische Spelen: "Kan ik rusten" (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream EK atletiek indoor 2021 (zondag 7 maart)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream EK atletiek indoor 2021 (zondag 7 maart) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier