Lupin deel 2 van seizoen 1 deze zomer op Netflix: bekijk de eerste beelden

Lupin deel 2 van seizoen 1 deze zomer op Netflix: bekijk de eerste beelden

Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Nog even geduld, en dan kun je eindelijk kijken naar het tweede deel van het eerste seizoen van de populaire Franse misdaadserie Lupin. En je kunt nu alvast de eerste beelden zien in de teaser van deel 2.

Lees verder onder de video.

<em>Lupin</em> deel 2 van seizoen 1 deze zomer op Netflix: bekijk de eerste beelden Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen. Nog even geduld, en dan kun je eindelijk kijken naar het tweede deel van het eerste seizoen van de populaire Franse misdaadserie Lupin. En je kunt nu alvast de eerste beelden zien in de teaser van deel 2. Lees verder onder de video. Krijg Diop zijn ontvoerde zoon terug?Lupin draait om de galante dief Assane Diop, die is geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin. Zo probeert hij wraak te nemen om wat een rijk gezin zijn vader heeft aangedaan. Maar aan het einde van deel 1 van seizoen 1 wordt zijn zoon ontvoerd. En in de nieuwe teaser is te zien dat Diop er in de komende afleveringen er alles aan doet om hem terug te krijgen. Deel 2 van seizoen 1 van Lupin is deze zomer te zien bij Netflix, zodra de datum bekend is lees je dat bij Gids.tv. In de beelden hierboven kun je alvast de nieuwe teaser bekijken. Bekijk ook Nieuwe Franse serie Lupin vanaf vrijdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Populaire serie Lupin nu te zien bij Netflix: bekijk beelden van achter de schermen Bekijk deze video »
Trailer :
Lupin deel 2 van seizoen 1 deze zomer op Netflix: bekijk de eerste beelden

Krijg Diop zijn ontvoerde zoon terug?
Lupin draait om de galante dief Assane Diop, die is geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin. Zo probeert hij wraak te nemen om wat een rijk gezin zijn vader heeft aangedaan. Maar aan het einde van deel 1 van seizoen 1 wordt zijn zoon ontvoerd. En in de nieuwe teaser is te zien dat Diop er in de komende afleveringen er alles aan doet om hem terug te krijgen.

Deel 2 van seizoen 1 van Lupin is deze zomer te zien bij Netflix, zodra de datum bekend is lees je dat bij Gids.tv. In de beelden hierboven kun je alvast de nieuwe teaser bekijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lupin deel 2 van seizoen 1 deze zomer op Netflix: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier