De Vooravond gemist? Adriaan van Dis over zijn eerste Boekenbal: "Ik heb gedanst"

De Vooravond gemist? Adriaan van Dis over zijn eerste Boekenbal: "Ik heb gedanst"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Adriaan van Dis over zijn eerste <em>Boekenbal</em>: &quot;Ik heb gedanst&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Adriaan van Dis gaat al jaren naar het Boekenbal. Ook op jonge leeftijd al. Hij kreeg ooit kaartjes van Philip Bloemendal. Van Dis blikt bij De Vooravond terug op deze jaren, toen hij nog danste. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Adriaan van Dis over zijn eerste Boekenbal: "Ik heb gedanst"

Adriaan van Dis gaat al jaren naar het Boekenbal. Ook op jonge leeftijd al. Hij kreeg ooit kaartjes van Philip Bloemendal. Van Dis blikt bij De Vooravond terug op deze jaren, toen hij nog danste.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Adriaan van Dis over zijn eerste Boekenbal: "Ik heb gedanst" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier