Schrijver Raoul de Jong in De Vooravond: "Literatuur geeft mij moed tot avontuur"

Schrijver Raoul de Jong in De Vooravond: "Literatuur geeft mij moed tot avontuur"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Schrijver Raoul de Jong in <em>De Vooravond</em>: &quot;Literatuur geeft mij moed tot avontuur&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Schrijver Raoul de Jong is te gast bij de speciale Boekenbal-uitzending van De Vooravond. Hij vertelt over hoe literatuur je kan aanzetten tot het doen van dingen die je eerder niet durfde. "Literatuur geeft mij moed tot avontuur." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schrijver Raoul de Jong in De Vooravond: "Literatuur geeft mij moed tot avontuur"

Schrijver Raoul de Jong is te gast bij de speciale Boekenbal-uitzending van De Vooravond. Hij vertelt over hoe literatuur je kan aanzetten tot het doen van dingen die je eerder niet durfde. "Literatuur geeft mij moed tot avontuur."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schrijver Raoul de Jong in De Vooravond: "Literatuur geeft mij moed tot avontuur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier