Voorproefje: zo klinkt het nieuwe nummer van André Hazes en Lil' Kleine

Voorproefje: zo klinkt het nieuwe nummer van André Hazes en Lil' Kleine

Voorproefje: zo klinkt het <em>nieuwe nummer</em> van André Hazes en Lil' Kleine Kris Kross Amsterdam komt met een nieuwe single. De dj's staan bekend om hun samenwerkingen en scoren hit na hit. De volgende single is met Lil' Kleine en André Hazes, maar ze hebben het iets anders aangepakt dan normaal. Het dj-trio gebruikt vaak samples uit andere nummers, maar dit keer niet. Je hoort het in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Voorproefje: zo klinkt het nieuwe nummer van André Hazes en Lil' Kleine

Kris Kross Amsterdam komt met een nieuwe single. De dj's staan bekend om hun samenwerkingen en scoren hit na hit. De volgende single is met Lil' Kleine en André Hazes, maar ze hebben het iets anders aangepakt dan normaal. Het dj-trio gebruikt vaak samples uit andere nummers, maar dit keer niet. Je hoort het in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorproefje: zo klinkt het nieuwe nummer van André Hazes en Lil' Kleine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier