Video: Pommelien wil graag samenwerken met Maan, Davina Michelle en Marco Borsato

Video: Pommelien wil graag samenwerken met Maan, Davina Michelle en Marco Borsato

Ze komt momenteel veel door de speakers hier in Nederland, Pommelien. Haar single met Jaap Reesema 'Nu wij niet meer praten' gaat als een speer in de Nederlandse hitlijsten. Sinds vandaag (5 maart) is haar nieuwe single samen met Kriss Kross Amsterdam en Kraantje Pappie ook uit. Ze kan zelf nog niet helemaal geloven wat er nu gebeurt: Ik vind het wild." Ze heeft Maan, Davina Michelle en Marco Borsato ook nog op haar lijstje staan om mee samen te werken.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Pommelien</em> wil graag samenwerken met Maan, Davina Michelle en <em>Marco Borsato</em> Ze komt momenteel veel door de speakers hier in Nederland, Pommelien. Haar single met Jaap Reesema 'Nu wij niet meer praten' gaat als een speer in de Nederlandse hitlijsten. Sinds vandaag (5 maart) is haar nieuwe single samen met Kriss Kross Amsterdam en Kraantje Pappie ook uit. Ze kan zelf nog niet helemaal geloven wat er nu gebeurt: Ik vind het wild." Ze heeft Maan, Davina Michelle en Marco Borsato ook nog op haar lijstje staan om mee samen te werken. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Pommelien wil graag samenwerken met Maan, Davina Michelle en Marco Borsato


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Pommelien wil graag samenwerken met Maan, Davina Michelle en Marco Borsato of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier