The Voice gemist? Channah Hewitt zingt en danst op Ain't No Other Man

The Voice gemist? Channah Hewitt zingt en danst op Ain't No Other Man

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Voice</em> gemist? Channah Hewitt zingt en danst op <em>Ain't No Other Man</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Zang én dansZe opent de eerste liveshow van het seizoen, Channah Hewitt. Ze zingt 'Ain't No Other Man' van Christina Aguilera. Ze laat het niet alleen bij het zingen en danst ook nog mee met de choreografie van de dansers. Ali B noemt de performace: "On point, qua zang en dans." Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice gemist? Channah Hewitt zingt en danst op Ain't No Other Man

Zang én dans
Ze opent de eerste liveshow van het seizoen, Channah Hewitt. Ze zingt 'Ain't No Other Man' van Christina Aguilera. Ze laat het niet alleen bij het zingen en danst ook nog mee met de choreografie van de dansers. Ali B noemt de performace: "On point, qua zang en dans."

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice gemist? Channah Hewitt zingt en danst op Ain't No Other Man of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier