Veronica Inside: Jan Boskamp wint SponsorRing voor commercial Droomparken

Veronica Inside: Jan Boskamp wint SponsorRing voor commercial Droomparken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Jan Boskamp wint SponsorRing voor commercial Droomparken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp heeft een prijs te pakken. Hij won namelijk de SponsorRing voor zijn rol in de commercial van Droomparken. Johan Derksen vindt het niet terecht. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: Jan Boskamp wint SponsorRing voor commercial Droomparken

Jan Boskamp heeft een prijs te pakken. Hij won namelijk de SponsorRing voor zijn rol in de commercial van Droomparken. Johan Derksen vindt het niet terecht.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Jan Boskamp wint SponsorRing voor commercial Droomparken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier