René van der Gijp reageert in VI op rel met Pierre van Hooijdonk

René van der Gijp reageert in VI op rel met Pierre van Hooijdonk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Pierre van Hooijdonk rekende afgelopen dinsdag (2 maart) via een Twitterbericht af met zijn Veronica Inside-collega's.

René van der Gijp reageert in <em>VI</em> op rel met Pierre van Hooijdonk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Pierre van Hooijdonk rekende afgelopen dinsdag (2 maart) via een Twitterbericht af met zijn Veronica Inside-collega's. "Wat moet je ermee?"Van Hooijdonk had het onder andere over een hypocriete Johan Derksen en meldde dat René van der Gijp losse handjes heeft. De heren van VI herkennen zich niet in de kritiek en reageren gelaten: "Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die hem aardig vindt." Johan Derksen noemt hem asociaal. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
René van der Gijp reageert in VI op rel met Pierre van Hooijdonk

"Wat moet je ermee?"
Van Hooijdonk had het onder andere over een hypocriete Johan Derksen en meldde dat René van der Gijp losse handjes heeft. De heren van VI herkennen zich niet in de kritiek en reageren gelaten: "Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die hem aardig vindt." Johan Derksen noemt hem asociaal.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp reageert in VI op rel met Pierre van Hooijdonk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier