The Voice of Holland: Dim de Groot tijdens de liveshows met Ik Hou Van Mij van Tabitha

The Voice of Holland: Dim de Groot tijdens de liveshows met Ik Hou Van Mij van Tabitha

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Voice of Holland</em>: Dim de Groot tijdens de liveshows met <em>Ik Hou Van Mij</em> van Tabitha Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de eerste liveshow zingt Dim de Groot 'Ik Hou Van Mij' van Tabitha. Een emotioneel nummer voor de zanger, aangezien hij aangeeft zelf weinig zelfvertrouwen te hebben. Waylon reageert op de performance: "Ik kan het liedje opnieuw ervaren. Je leert me hier iets." Prachtig commentaar van de coach. Anouk snapt echter niet waarom het nummer zo serieus gezongen wordt. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice of Holland: Dim de Groot tijdens de liveshows met Ik Hou Van Mij van Tabitha

Tijdens de eerste liveshow zingt Dim de Groot 'Ik Hou Van Mij' van Tabitha. Een emotioneel nummer voor de zanger, aangezien hij aangeeft zelf weinig zelfvertrouwen te hebben. Waylon reageert op de performance: "Ik kan het liedje opnieuw ervaren. Je leert me hier iets." Prachtig commentaar van de coach. Anouk snapt echter niet waarom het nummer zo serieus gezongen wordt.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice of Holland: Dim de Groot tijdens de liveshows met Ik Hou Van Mij van Tabitha of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier