Johan Derksen in VI over songfestivalnummer: "Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes"

Johan Derksen in VI over songfestivalnummer: "Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> in <em>VI</em> over songfestivalnummer: &quot;Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van Veronica Inside analyseren het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy. Daarover wil Johan Derksen ook wat kwijt: "Ik vind het geen kut nummer, maar Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes." Hij geeft aan wat meer van 'volwassen muziek' te houden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Johan Derksen in VI over songfestivalnummer: "Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes"

De mannen van Veronica Inside analyseren het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy. Daarover wil Johan Derksen ook wat kwijt: "Ik vind het geen kut nummer, maar Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes." Hij geeft aan wat meer van 'volwassen muziek' te houden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI over songfestivalnummer: "Ik houd niet van dit soort weggooi nummertjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier