Veronica Inside: supersnelle TOTO-voorspelling

Veronica Inside: supersnelle TOTO-voorspelling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: supersnelle TOTO-voorspelling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van Veronica Inside doen weer voorspellingen voor de wedstrijden van dit weekend tijdens de TOTO-voorspelling. Dit is echter een supersnelle versie van die voorspelling want ze zijn er binnen dertig seconden doorheen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica Inside: supersnelle TOTO-voorspelling

De mannen van Veronica Inside doen weer voorspellingen voor de wedstrijden van dit weekend tijdens de TOTO-voorspelling. Dit is echter een supersnelle versie van die voorspelling want ze zijn er binnen dertig seconden doorheen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: supersnelle TOTO-voorspelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier