Jan Boskamp in Veronica Inside over commotie Brobbey: "Dat kan toch niet!"

Jan Boskamp in Veronica Inside over commotie Brobbey: "Dat kan toch niet!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Boskamp</em> in <em>Veronica Inside</em> over commotie Brobbey: &quot;Dat kan toch niet!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nico-Jan Hoogma heeft zich bemoeit met spelers Brobbey en Leipzig. Jan Boskamp vindt het belachelijk dat hij dat doet: "Dat kan toch niet, hij mag zich niet bemoeien met spelers verkopen." Ook Johan Derksen is het er niet mee eens: "De directeur van de KNVB moet oppassen dat hij zich niet met club aangelegenheden bemoeit." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Jan Boskamp in Veronica Inside over commotie Brobbey: "Dat kan toch niet!"

Nico-Jan Hoogma heeft zich bemoeit met spelers Brobbey en Leipzig. Jan Boskamp vindt het belachelijk dat hij dat doet: "Dat kan toch niet, hij mag zich niet bemoeien met spelers verkopen." Ook Johan Derksen is het er niet mee eens: "De directeur van de KNVB moet oppassen dat hij zich niet met club aangelegenheden bemoeit."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp in Veronica Inside over commotie Brobbey: "Dat kan toch niet!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier