The Voice gemist? Alyssa van Ommeren tijdens de eerste liveshow met Omarm Me

The Voice gemist? Alyssa van Ommeren tijdens de eerste liveshow met Omarm Me

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Voice</em> gemist? Alyssa van Ommeren tijdens de eerste liveshow met <em>Omarm Me</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sing-offAlyssa van Ommeren uit team Ali B zingt 'Omarm Me' van Ronnie Flex en BLØF tijdens de eerste liveshow. Waylon heeft genoten van haar optreden: "Je bent zo leuk." Haar coach Ali B: "Besef dat ik de enige was die voor je draaide hé." Hoewel haar optreden goed ontvangen is door de coaches is later in de show gebleken dat, dat niet genoeg was voor de kijkers. Alyssa belandt in de sing-off en moet helaas die show verlaten nadat de coaches Lucas gekozen hebben om mee verder te gaan. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice gemist? Alyssa van Ommeren tijdens de eerste liveshow met Omarm Me

Sing-off
Alyssa van Ommeren uit team Ali B zingt 'Omarm Me' van Ronnie Flex en BLØF tijdens de eerste liveshow. Waylon heeft genoten van haar optreden: "Je bent zo leuk." Haar coach Ali B: "Besef dat ik de enige was die voor je draaide hé." Hoewel haar optreden goed ontvangen is door de coaches is later in de show gebleken dat, dat niet genoeg was voor de kijkers. Alyssa belandt in de sing-off en moet helaas die show verlaten nadat de coaches Lucas gekozen hebben om mee verder te gaan.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice gemist? Alyssa van Ommeren tijdens de eerste liveshow met Omarm Me of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier