Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus over niet gebruiken capaciteit testlaboratoria

Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus over niet gebruiken capaciteit testlaboratoria

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> over niet gebruiken capaciteit <em>testlaboratoria</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag (5 maart) is gebleken dat we de capaciteit van alle testlaboratoria niet voldoende gebruiken. Viroloog Ab Osterhaus reageert: "Er wordt nu veel te weinig getest." Hij geeft daarnaast aan dat we meer moeten testen om meer mogelijk te maken. De vaccinaties gaan nog wel even duren dus hij is van mening dat we met meer testen een stuk verder komen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus over niet gebruiken capaciteit testlaboratoria

Vandaag (5 maart) is gebleken dat we de capaciteit van alle testlaboratoria niet voldoende gebruiken. Viroloog Ab Osterhaus reageert: "Er wordt nu veel te weinig getest." Hij geeft daarnaast aan dat we meer moeten testen om meer mogelijk te maken. De vaccinaties gaan nog wel even duren dus hij is van mening dat we met meer testen een stuk verder komen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus over niet gebruiken capaciteit testlaboratoria of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier