Jeangu Macrooy in Op1 over live gaan songfestivalnummer: "Mijn hele lichaam trilde"

Jeangu Macrooy in Op1 over live gaan songfestivalnummer: "Mijn hele lichaam trilde"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jeangu Macrooy</em> in <em>Op1</em> over live gaan songfestivalnummer: &quot;Mijn hele lichaam trilde&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hij heeft hem bekend gemaakt, het songfestivalnummer. Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland dit jaar met het nummer 'Birth Of A New Age'. Gaan we daarmee voor de tweede keer met de winst naar huis? Hij reageert op het live gaan van het nummer: "Mijn hele lichaam trilde vlak voor dat we live gingen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeangu Macrooy in Op1 over live gaan songfestivalnummer: "Mijn hele lichaam trilde"

Hij heeft hem bekend gemaakt, het songfestivalnummer. Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland dit jaar met het nummer 'Birth Of A New Age'. Gaan we daarmee voor de tweede keer met de winst naar huis? Hij reageert op het live gaan van het nummer: "Mijn hele lichaam trilde vlak voor dat we live gingen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy in Op1 over live gaan songfestivalnummer: "Mijn hele lichaam trilde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier