Snelle & Maan tijdens de eerste liveshow van The Voice met Blijven Slapen

Snelle & Maan tijdens de eerste liveshow van The Voice met Blijven Slapen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Snelle &amp; Maan tijdens de eerste liveshow van <em>The Voice</em> met <em>Blijven Slapen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voor Maan is dit bekend terrein, zij deed al eerder mee aan The Voice. Samen met Snelle zingen ze hun nieuwe nummer 'Blijven Slapen' tijdens de eerste liveshow van The Voice. Het nummer gaat over de eerste periode van het liefdesleven, het daten. En blijf je dan slapen? Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Snelle & Maan tijdens de eerste liveshow van The Voice met Blijven Slapen

Voor Maan is dit bekend terrein, zij deed al eerder mee aan The Voice. Samen met Snelle zingen ze hun nieuwe nummer 'Blijven Slapen' tijdens de eerste liveshow van The Voice. Het nummer gaat over de eerste periode van het liefdesleven, het daten. En blijf je dan slapen?

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Snelle & Maan tijdens de eerste liveshow van The Voice met Blijven Slapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier