Olga Lammertink in Op1 over abrupt stoppen Tupperware: "Als donderslag bij heldere hemel"

Olga Lammertink in Op1 over abrupt stoppen Tupperware: "Als donderslag bij heldere hemel"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Olga Lammertink</em> in <em>Op1</em> over abrupt stoppen Tupperware: &quot;Als donderslag bij heldere hemel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tupperware is een echt fenomeen in Nederland geworden. De wereldberoemde party's zijn voor veel mensen een hoogtepunt. Het merk stopt abrupt en daar balen veel Nederlanders van. Ook Olga Lammertink is er verdrietig onder: "Het kwam als donderslag bij heldere hemel." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olga Lammertink in Op1 over abrupt stoppen Tupperware: "Als donderslag bij heldere hemel"

Tupperware is een echt fenomeen in Nederland geworden. De wereldberoemde party's zijn voor veel mensen een hoogtepunt. Het merk stopt abrupt en daar balen veel Nederlanders van. Ook Olga Lammertink is er verdrietig onder: "Het kwam als donderslag bij heldere hemel."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olga Lammertink in Op1 over abrupt stoppen Tupperware: "Als donderslag bij heldere hemel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier