Op1 gemist? Wendy van Dijk en Britt Dekker nieuw presentatieduo

Op1 gemist? Wendy van Dijk en Britt Dekker nieuw presentatieduo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Wendy van Dijk en <em>Britt Dekker</em> nieuw presentatieduo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. We kijken naar een nieuw presentatieduo: Wendy van Dijk en Britt Dekker. De nieuwe seizoenen van Wie van de Drie van We Want More komen eraan en Wendy en Britt zijn daar te zien. Vooral het programma We Want More waar Britt Dekker nieuw is, is voor haar erg spannend: "Ik kwam als een trillend rietje binnen. Het was een droom die uitkwam." Het nieuwe seizoen van We Want More is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Op1 gemist? Wendy van Dijk en Britt Dekker nieuw presentatieduo

We kijken naar een nieuw presentatieduo: Wendy van Dijk en Britt Dekker. De nieuwe seizoenen van Wie van de Drie van We Want More komen eraan en Wendy en Britt zijn daar te zien. Vooral het programma We Want More waar Britt Dekker nieuw is, is voor haar erg spannend: "Ik kwam als een trillend rietje binnen. Het was een droom die uitkwam."

Het nieuwe seizoen van We Want More is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wendy van Dijk en Britt Dekker nieuw presentatieduo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier