The Voice gemist? Sem Rozendaal waagt zich aan Bruce Springsteen met Dancing In The Dark

The Voice gemist? Sem Rozendaal waagt zich aan Bruce Springsteen met Dancing In The Dark

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Voice</em> gemist? Sem Rozendaal waagt zich aan Bruce Springsteen met <em>Dancing In The Dark</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 5 maart. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 5 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sem Rozendaal waagt zich aan 'Dancing In The Dark' van Bruce Springsteen tijdens de eerste liveshow van The Voice. Jan Smit was onder de indruk van Sem: "Ik zou bijna zeggen: save the best for last. Als jij niet naar de volgende ronde gaat, dan gaat er iets mis." Zijn coach Waylon is erg op zijn kandidaat gesteld: "Het is zo'n lieve jongen. Je bent zo'n leergierige jongen. Ik kan me niet voorstellen dat er geen toekomst voor jou is binnen dit." Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice gemist? Sem Rozendaal waagt zich aan Bruce Springsteen met Dancing In The Dark

Sem Rozendaal waagt zich aan 'Dancing In The Dark' van Bruce Springsteen tijdens de eerste liveshow van The Voice. Jan Smit was onder de indruk van Sem: "Ik zou bijna zeggen: save the best for last. Als jij niet naar de volgende ronde gaat, dan gaat er iets mis." Zijn coach Waylon is erg op zijn kandidaat gesteld: "Het is zo'n lieve jongen. Je bent zo'n leergierige jongen. Ik kan me niet voorstellen dat er geen toekomst voor jou is binnen dit."

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice gemist? Sem Rozendaal waagt zich aan Bruce Springsteen met Dancing In The Dark of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier