Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wie is de Mol? Vanavond komt het antwoord op de vraag die miljoenen Nederlanders de afgelopen wezig bezighield. Verliezend finalistAan het eind van de vorige aflevering kreeg journalist Charlotte Nijs een rood scherm. Voor haar werd duidelijk dat ze het spel eindigt als verliezend finalist, voor de kijker betekende dat ook dat Charlotte afgestreept kan worden als potentiële Mol. MollenNu zijn er nog twee mogelijke Mollen over: actrice Renée Fokker en voetbalster Rocky Hehakaija. Ze zeggen elkaar te verdenken, maar ondertussen is één van de twee de persoon die de afgelopen weken probeerde de boel te saboteren en te voorkomen dat er geld in de pot zou komen. LiveDe finale is live op een plek ergens in Nederland, zonder publiek. Daarna mag Renée of Rocky overal hardop uitspreken dat ze dit seizoen de Mol was. Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen' Bekijk deze video » Zien: verklapt deze hint dat Renée De Mol is? Bekijk deze video » RTL Boulevard: WIDM-afvaller Charlotte heeft genoten van zoektocht naar De Mol Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Wie is de Mol? Vanavond komt het antwoord op de vraag die miljoenen Nederlanders de afgelopen wezig bezighield.

Verliezend finalist
Aan het eind van de vorige aflevering kreeg journalist Charlotte Nijs een rood scherm. Voor haar werd duidelijk dat ze het spel eindigt als verliezend finalist, voor de kijker betekende dat ook dat Charlotte afgestreept kan worden als potentiële Mol.

Mollen
Nu zijn er nog twee mogelijke Mollen over: actrice Renée Fokker en voetbalster Rocky Hehakaija. Ze zeggen elkaar te verdenken, maar ondertussen is één van de twee de persoon die de afgelopen weken probeerde de boel te saboteren en te voorkomen dat er geld in de pot zou komen.

Live
De finale is live op een plek ergens in Nederland, zonder publiek. Daarna mag Renée of Rocky overal hardop uitspreken dat ze dit seizoen de Mol was.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier