LuckyTV: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik

LuckyTV: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

Zondag is het de grote dag, dan wordt in de VS het spraakmakende interview met Meghan Markle en prins Harry uitgezonden. En de trailer van LuckyTV belooft veel goeds.

Lees verder onder de video.

<em>LuckyTV</em>: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Zondag is het de grote dag, dan wordt in de VS het spraakmakende interview met Meghan Markle en prins Harry uitgezonden. En de trailer van LuckyTV belooft veel goeds. Lees verder onder de video. Meghan Markle heeft toch gepestIn deze bijzondere teaser bekent Meghan dat ze een treiteraar is geweest. “Het was echt lachen.” Ook vertelt ze meer over haar drugsgebruik en vreemdgaan. En ten slotte kijkt ook Oprah Winfrey raar op als Meghan laat weten dat ze levens kapotmaakt. Bekijk de trailer van het interview met Meghan Markle en prins Harry in de LuckyTV-video hierboven. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV: winkelende vrouw houdt niet van leuke dingen, is blij dat winkels weer sluiten Bekijk deze video » LuckyTV: Henk Krol worstelt live op tv met gigantisch stembiljet Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik

Meghan Markle heeft toch gepest
In deze bijzondere teaser bekent Meghan dat ze een treiteraar is geweest. “Het was echt lachen.” Ook vertelt ze meer over haar drugsgebruik en vreemdgaan. En ten slotte kijkt ook Oprah Winfrey raar op als Meghan laat weten dat ze levens kapotmaakt.

Bekijk de trailer van het interview met Meghan Markle en prins Harry in de LuckyTV-video hierboven.

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV