Jinek gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt

Jinek gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Het Kabinet is onlangs gevallen door de toeslagenaffaire, maar er lijkt maar geen einde te komen aan het nieuws dat rond dit schandaal naar buiten komt. Nu blijkt dat ambtenaren bij de Belastingdienst al jaren wanbeleid voeren, veel langer dan eerder bekend, waardoor veel mensen onterecht slachtoffer zijn geworden. Renske Leijten van de SP en Wouter de Winther praten hierover bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Het Kabinet is onlangs gevallen door de toeslagenaffaire, maar er lijkt maar geen einde te komen aan het nieuws dat rond dit schandaal naar buiten komt. Nu blijkt dat ambtenaren bij de Belastingdienst al jaren wanbeleid voeren, veel langer dan eerder bekend, waardoor veel mensen onterecht slachtoffer zijn geworden. Renske Leijten van de SP en Wouter de Winther praten hierover bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier