Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Denk dat vakantie in buitenland kan deze zomer’

Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Denk dat vakantie in buitenland kan deze zomer’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

De coronacrisis duurt maar voort, en veel mensen vragen zich af hoe we vakantie kunnen vieren deze zomer. Hugo de Jonge komt met een zeer optimistisch antwoord op deze vraag.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Hugo de Jonge: ‘Denk dat vakantie in buitenland kan deze zomer’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. De coronacrisis duurt maar voort, en veel mensen vragen zich af hoe we vakantie kunnen vieren deze zomer. Hugo de Jonge komt met een zeer optimistisch antwoord op deze vraag. Lees verder onder de video. Hugo de Jonge blijft optimistisch: ‘schitterend nieuws’“Ik denk dat je echt wel in het buitenland op vakantie kunt. We gaan een relatief normale zomer tegemoet”, aldus de minister van Volksgezondheid. Het is de vraag of dit ook een opmerking is waarop De Jonge later weer op terug moet komen. Maar interviewer Jaïr Ferwerda vindt het schitterend nieuws. “Het is de hele tijd schitterend nieuws”, aldus De Jonge. Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Denk dat vakantie in buitenland kan deze zomer’

Hugo de Jonge blijft optimistisch: ‘schitterend nieuws’
“Ik denk dat je echt wel in het buitenland op vakantie kunt. We gaan een relatief normale zomer tegemoet”, aldus de minister van Volksgezondheid. Het is de vraag of dit ook een opmerking is waarop De Jonge later weer op terug moet komen. Maar interviewer Jaïr Ferwerda vindt het schitterend nieuws. “Het is de hele tijd schitterend nieuws”, aldus De Jonge.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Denk dat vakantie in buitenland kan deze zomer’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier