Nieuwsuur: wat gaat er allemaal mis bij het aardgasvrij maken van huizen?

Nieuwsuur: wat gaat er allemaal mis bij het aardgasvrij maken van huizen?

Als we de klimaatdoelen van Parijs willen halen, hebben we nog een lange weg te gaan met het aardgasvrij maken van huizen. Tot 2050 moeten er nog 7,8 miljoen huizen van het aardgas af om te verduurzamen zodat de CO2-uitstoot daalt. Maar er zijn pas enkele honderden huizen onder handen genomen, en het kost ook nog eens veel meer dan verwacht. Nieuwsuur onderzoekt waar het zo misgaat met het aardgasvrij maken van de woningen.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: wat gaat er allemaal mis bij het aardgasvrij maken van huizen? Als we de klimaatdoelen van Parijs willen halen, hebben we nog een lange weg te gaan met het aardgasvrij maken van huizen. Tot 2050 moeten er nog 7,8 miljoen huizen van het aardgas af om te verduurzamen zodat de CO2-uitstoot daalt. Maar er zijn pas enkele honderden huizen onder handen genomen, en het kost ook nog eens veel meer dan verwacht. Nieuwsuur onderzoekt waar het zo misgaat met het aardgasvrij maken van de woningen. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur: Jesse Klaver ontspande voor debat met PSV-Ajax Bekijk deze video » Ploumen bij Nieuwsuur: PvdA wil liefste samenwerken met GroenLinks Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: wat gaat er allemaal mis bij het aardgasvrij maken van huizen?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: wat gaat er allemaal mis bij het aardgasvrij maken van huizen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier