Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met musicalrol lady Diana

Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met musicalrol lady Diana

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Het nieuws is eindelijk wereldkundig gemaakt, Marlijn Weerdenburg gaat de rol van Diana spelen in de nieuwe musical Diana En Zonen. Het verhaal draait om de gelijkenissen tussen de levens van Diana en Meghan Markle, de vrouw van Diana’s zoon prins Harry. Producent Iris van den Ende vertelt meer over dit theaterstuk, en Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met deze hoofdrol.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met musicalrol lady Diana Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Het nieuws is eindelijk wereldkundig gemaakt, Marlijn Weerdenburg gaat de rol van Diana spelen in de nieuwe musical Diana En Zonen. Het verhaal draait om de gelijkenissen tussen de levens van Diana en Meghan Markle, de vrouw van Diana’s zoon prins Harry. Producent Iris van den Ende vertelt meer over dit theaterstuk, en Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met deze hoofdrol. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met musicalrol lady Diana


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg is dolgelukkig met musicalrol lady Diana of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier