Jinek: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Frank Lammers vormen superband The Streamers

Jinek: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Frank Lammers vormen superband The Streamers

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Vrienden Van Amstel Live was begin dit jaar, ondanks dat het via een livestream te volgen was, een enorm groot succes. Guus Meeuwis raakte geïnspireerd en besloot een superband te vormen, zo vertelt hij bij Jinek.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Frank Lammers vormen superband The Streamers Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Vrienden Van Amstel Live was begin dit jaar, ondanks dat het via een livestream te volgen was, een enorm groot succes. Guus Meeuwis raakte geïnspireerd en besloot een superband te vormen, zo vertelt hij bij Jinek. Lees verder onder de video. Meeuwis dolenthousiast over The StreamersMeeuwis kreeg het idee voor de band The Streamers na het succes Vrienden Van Amstel Live. “Laten we de grootste, leukste band van Nederland starten”, aldus Guus. Hij belde onder meer Kraantje Pappie en Frank Lammers. “Binnen een kwartier was alles en iedereen enthousiast.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Frank Lammers vormen superband The Streamers

Meeuwis dolenthousiast over The Streamers
Meeuwis kreeg het idee voor de band The Streamers na het succes Vrienden Van Amstel Live. “Laten we de grootste, leukste band van Nederland starten”, aldus Guus. Hij belde onder meer Kraantje Pappie en Frank Lammers. “Binnen een kwartier was alles en iedereen enthousiast.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Frank Lammers vormen superband The Streamers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier