Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg zingt Wat Liet Ik Na uit Diana-musical

Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg zingt Wat Liet Ik Na uit Diana-musical

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Marlijn Weerdenburg heeft de hoofdrol te pakken in de musical Diana En Zonen, zij zal de rol van lady Diana vertolken. Bij Jinek geeft Marlijn alvast een voorproefje en brengt ze het nummer Wat Liet Ik Na ten gehore.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Marlijn Weerdenburg zingt <em>Wat Liet Ik Na</em> uit Diana-musical Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Marlijn Weerdenburg heeft de hoofdrol te pakken in de musical Diana En Zonen, zij zal de rol van lady Diana vertolken. Bij Jinek geeft Marlijn alvast een voorproefje en brengt ze het nummer Wat Liet Ik Na ten gehore. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg zingt Wat Liet Ik Na uit Diana-musical


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Marlijn Weerdenburg zingt Wat Liet Ik Na uit Diana-musical of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier