IJsmeesters: Een Koud Kunstje: Ludo wordt gekroond tot winnares

IJsmeesters: Een Koud Kunstje: Ludo wordt gekroond tot winnares

Vrijdagavond kon je kijken naar de grote finale van IJsmeesters: Een Koud Kunstje. Het was tijd voor de ontknoping en uiteindelijk werd Ludo tot de winnares gekroond. Zij heeft de meeste indruk gemaakt met haar ijssculpturen.

Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder.

IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>IJsmeesters: Een Koud Kunstje</em>: Ludo wordt gekroond tot winnares Vrijdagavond kon je kijken naar de grote finale van IJsmeesters: Een Koud Kunstje. Het was tijd voor de ontknoping en uiteindelijk werd Ludo tot de winnares gekroond. Zij heeft de meeste indruk gemaakt met haar ijssculpturen. Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder. IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. IJsmeesters: Een Koud Kunstje: bekijk ijssculpturen van wereldsterren Bekijk deze video » IJsmeesters: Een Koud Kunstje: lied Frans Duijts verpest door kettingzaag Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IJsmeesters: Een Koud Kunstje: Ludo wordt gekroond tot winnares of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier