Video: Argentijnse spits Pratto zorgt voor veel onrust bij Feyenoord

Video: Argentijnse spits Pratto zorgt voor veel onrust bij Feyenoord

Feyenoord is niet goed uit de winterstop gekomen. In veel wedstrijden worden punten verloren en ook in de beker is de club uit Rotterdam uitgeschakeld. Binnen de club is er ook veel onrust. Nadat tijdens de wintermarkt aanvaller Pratto werd gehuurd voor een paar ton aan salaris, heeft de leiding van Feyenoord besloten om voor alle spelers een loonoffer door te voeren. Rob Jacobs was zelf speler en trainer bij Feyenoord, hij snapt de onrust.

Bekijk de video van ht AD hieronder.

Video: Argentijnse spits <em>Pratto</em> zorgt voor veel onrust bij <em>Feyenoord</em> Feyenoord is niet goed uit de winterstop gekomen. In veel wedstrijden worden punten verloren en ook in de beker is de club uit Rotterdam uitgeschakeld. Binnen de club is er ook veel onrust. Nadat tijdens de wintermarkt aanvaller Pratto werd gehuurd voor een paar ton aan salaris, heeft de leiding van Feyenoord besloten om voor alle spelers een loonoffer door te voeren. Rob Jacobs was zelf speler en trainer bij Feyenoord, hij snapt de onrust. Bekijk de video van ht AD hieronder. Bekijk ook René van der Gijp bij VI: "Jorgensen wint nog geen kopduel van Roel van Velzen" Bekijk deze video » Mikos Gouka in een interview over AZ-Feyenoord: "Tussen AZ en Feyenoord botert het niet zo" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Argentijnse spits Pratto zorgt voor veel onrust bij Feyenoord


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Argentijnse spits Pratto zorgt voor veel onrust bij Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier