Ludo in IJsmeesters: Een Koud Kunstje: ‘Opeens krak! Ik dacht: nee!’

Ludo in IJsmeesters: Een Koud Kunstje: ‘Opeens krak! Ik dacht: nee!’

Ludo is de grote winnares geworden van het programma IJsmeesters: Een Koud Kunstje. Maar haar weg naar de winst ging niet zonder slag of stoot, zo vertelt ze bij haar krakende ijssculptuur. “Ik dacht: een krak, niks aan de hand. En opeens: krak! En ik dacht: nee! En toen zag je die krak helemaal gaan.”

Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder.

IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Ludo in <em>IJsmeesters: Een Koud Kunstje</em>: ‘Opeens krak! Ik dacht: nee!’ Ludo is de grote winnares geworden van het programma IJsmeesters: Een Koud Kunstje. Maar haar weg naar de winst ging niet zonder slag of stoot, zo vertelt ze bij haar krakende ijssculptuur. “Ik dacht: een krak, niks aan de hand. En opeens: krak! En ik dacht: nee! En toen zag je die krak helemaal gaan.” Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder. IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. IJsmeesters: Een Koud Kunstje: lied Frans Duijts verpest door kettingzaag Bekijk deze video » IJsmeesters: Een Koud Kunstje: Ludo wordt gekroond tot winnares Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ludo in IJsmeesters: Een Koud Kunstje: ‘Opeens krak! Ik dacht: nee!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier