Video: Feestzanger René Karst heeft moeten vechten voor zijn leven door corona

Video: Feestzanger René Karst heeft moeten vechten voor zijn leven door corona

Feestzanger René Karst, bekend van 'Liever te dik in de kist' en 'Atje voor de sfeer', kreeg vorig jaar maart als één van de eerste Nederlanders corona. René keerde net terug van zijn wintertour in Oostenrijk, waar hij vermoedelijk het virus heeft opgelopen. Het leven van de zanger stond in één keer op zijn kop en hij heeft letterlijk moeten vechten voor zijn leven: "Ik was doodsbang, het werd niet beter."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: Feestzanger <em>René Karst</em> heeft moeten vechten voor zijn leven door <em>corona</em> Feestzanger René Karst, bekend van 'Liever te dik in de kist' en 'Atje voor de sfeer', kreeg vorig jaar maart als één van de eerste Nederlanders corona. René keerde net terug van zijn wintertour in Oostenrijk, waar hij vermoedelijk het virus heeft opgelopen. Het leven van de zanger stond in één keer op zijn kop en hij heeft letterlijk moeten vechten voor zijn leven: "Ik was doodsbang, het werd niet beter." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Vrijdag in Droomhuis Gezocht: oubolligheid in Oostenrijk (video) Bekijk deze video » Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Feestzanger René Karst heeft moeten vechten voor zijn leven door corona


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Feestzanger René Karst heeft moeten vechten voor zijn leven door corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier