De Alleskunner gemist? Melchior wint 99 spellen en is Alleskunner van 2021

De Alleskunner gemist? Melchior wint 99 spellen en is Alleskunner van 2021

De titel zegt het al, in De Alleskunner moet je alles kunnen en maar liefst 99 spellen niet verliezen. En vrijdagavond werd het duidelijk wie de winnaar is geworden na alle opdrachten te hebben volbracht: Melchior is De Alleskunner van 2021.

Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em> gemist? Melchior wint 99 spellen en is <em>Alleskunner van 2021</em> De titel zegt het al, in De Alleskunner moet je alles kunnen en maar liefst 99 spellen niet verliezen. En vrijdagavond werd het duidelijk wie de winnaar is geworden na alle opdrachten te hebben volbracht: Melchior is De Alleskunner van 2021. Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: de deelnemers moeten een naaktmodel schilderen Bekijk deze video » De Alleskunner: kandidaten zijn creatief met ballen verzamelen Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Alleskunner gemist? Melchior wint 99 spellen en is Alleskunner van 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier